Telefoonnummer

030-743 94 10

E-mail

info@neslibeauty.nl

Openingstijden

Moskeeplein 1-B, 3531 BX Utrecht

Microdermabrasie is een veilige mechanische peeling die de dode huidcellen verwijdert met behulp van fijne kristallen en zo de huid direct gladder maakt. Met als resultaat een stralende huid.
De behandeling
De huid krijgt eerst een basisreiniging. Daarna begint de Microdermabrasie behandeling. De specialist gaat met een speciaal mondstuk over de huid welke vacuüm trekt. Dit stimuleert een krachtige doorbloeding van de huid, zet aan tot huidstofwisseling en activeert de aanmaak van collagene en elastine vezels. Vervolgens schuurt een stroom van micro-kristallen de huid af. Gebruikte kristallen en loskomende dode huidcellen worden opgevangen in een afvalbakje. Het resultaat na de behandeling is een jongere uitziende huid wat een schoon en fris uiterlijk geeft.

Microdermabrasie is mogelijk voor alle huidtypen. Het is ook effectief voor verstopte poriën, oppervlakkige pigmentstoringen en een zonbeschadigde huid.

Huidreactie
Mogelijke reacties van de huid na de behandeling zijn roodheid, lichte zwelling, korstjes (in geval van een pukkelige huid), schilfertjes (bij een droge huid) en rode strepen. Dit verdwijnt binnen enkele dagen. De rode strepen kunnen tot maximaal een week aanhouden.

Duur behandeling
45 minuten kosten  € 99,95

Voor een optimaal resultaat
3 – 5 behandelingen*

Microdermabrasie Diamondpeeling

De nieuwe methode microdermabrasie: DIAMOND PEELING.

Wat is Diamond Microdermabrasie?
Diamond microdermabrasie is een techniek om de conditie van de huid, pijnloos en zonder allergische reacties, zichtbaar te verbeteren. Door middel van een ronddraaiende diamantkristallen schijf, worden dode huidcellen op een steriele en gecontroleerde manier verwijderd met als gevolg dat de onderliggende huidlagen gestimuleerd worden tot een betere doorbloeding en het aanmaken van collageen. Door de behandeling vernieuwt en egaliseert de huid zich en het verouderingsproces wordt vertraagd. Na slechts één behandeling voelt de huid zachter, gladder en schoner aan.
De Diamond Microdermabrasie kan ingezet worden als een peeling bij een vermoeide, matte of vlekkerige verouderde huid, maar ook bij oppervlakkige rimpelvorming, verstopte poriën, pigmentvlekken, littekenvervaging van bijvoorbeeld acné (kan zelfs tot 80% verbeteren) en zonlichtbeschadigingen.
De Diamond Microdermabrasie is de meest comfortabele voor de huid. Doordat de huid diep gereinigd wordt, staat deze open voor een intensieve opname van werkstoffen. Daarom wordt aansluitend een masker aangebracht (Microdermabrasie I) of worden hoogwaardige werkstoffen door middel van ultrasoon geluidsgolven in de huid gesluisd (Microdermabrasie II). De geluidsgolven zorgen ervoor dat de werkstoffen nog dieper in de huid terecht kunnen komen.
Deze methode bereikt een sterk resultaat. De natuurlijke schil van de diamant is de nieuwe microtechnologie die ook door talrijke dermatologen en plastisch chirurgen wordt gebruikt. Het is een veilig systeem dat oppervlakkig, regelmatig en in de diepte kan peelen zonder dat de diamant beschadigt of problemen op de huid veroorzaakt.

Wat kunt u verwachten van Diamond Microdermabrasie?

Vermindering van:
– rimpels
– acné- en oppervlakkige littekens – verstopte poriën
– grove poriën
– pigmentstoringen
– vlekken
– donkere kringen en verslapping
– beschadiging door de zon
– droge en schilferige huid.

Verbetering van:
– algehele conditie van de huid
– egale huidskleur
– verfijning van de huidstructuur
– huidverjonging en tegengaan huidveroudering
– bloedcirculatie
– aanmaak collageen en elastine

Duur behandeling
45 minuten kosten  € 79,95

Voor een optimaal resultaat
3 – 5 behandelingen*