Telefoonnummer

030-743 94 10

E-mail

info@neslibeauty.nl

Openingstijden

Moskeeplein 1-B, 3531 BX Utrecht

Voordelen van de Hydrafacial behandeling

De hydrafacial behandeling is een revolutionaire manier om uw huid een gezonde en stralende gloed te geven. Met zijn combinatie van reiniging, peeling en voeding heeft de hydrafacial bewezen talrijke voordelen te bieden voor alle verschillende huidtypes. Hier volgen enkele van de belangrijkste voordelen.

1. Hydraterend en voedend: De Hydrafacial is een geweldige manier om uw huid de hydratatie en voeding te geven die zij nodig heeft, omdat uw huid de hele dag fris, gezond en levendig blijft aanvoelen. De huid hydrateren is een belangrijk onderdeel van een gezonde huid.

2. Vermindert fijne lijntjes en rimpels: Met het ouder worden begint onze huid tekenen van rimpels en fijne lijntjes te vertonen, die met regelmatige Hydrafacials kunnen worden verminderd. De behandelingen helpen de elasticiteit van de huid te verbeteren door de collageenproductie te stimuleren, waardoor de huid steviger en gladder wordt.

3. Verheldert de teint: Als u last heeft van verkleuring of dofheid van uw gezicht door schade door de zon of andere factoren, kunnen Hydrafacial behandelingen helpen om uw teint te verhelderen door de celvernieuwing te stimuleren en dode huidcellen te verwijderen.

4. Vermindert acne: Hydrafacials kunnen helpen de hoeveelheid bacteriën op het gezicht te verminderen, wat een van de belangrijkste oorzaken is van acne-uitbraken. Het helpt ook om de huid te scrubben en diep te reinigen, waardoor overtollige olie die de poriën verstopt, wordt verwijderd.

5. Verbetert het algemene uiterlijk: Al met al verbeteren regelmatige Hydrafacial behandelingen het algemene uiterlijk en gevoel van uw huid door de teint, textuur en het hydratatieniveau te verbeteren en een gezonde gloed te bevorderen. Bovendien zult u in minder tijd dan bij andere esthetische technieken zichtbare verbeteringen zien!

Prijs (1 uur 15 minuten): €99,95