Mesotherapie test

RF Therapie

Een massage met de electroden stimuleert de bloedsomloop en de stofwisseling van de huidcellen Hoogfrequente stroom wordt reeds vele jaren met succes toegepast voor cosmetische behandelingen van gelaat en lichaam.
Cosmetische toepassingen: het verhoogt de opname van de actieve werkstoffen door de huid. Een massage van de huid met de elektrode stimuleert de bloedsomloop en de stofwisseling van de huidcellen.
Micro-massage van de huid: als de elektrode tijdens de behandeling op enkele millimeters van de huid wordt gehouden, voelt de cliënt een lichte tinteling op de huid.

Bacteriën dodende werking: bij de behandeling van actieve acné doodt de vrijkomende ozon de bacteriën op de huid.

Spot remover
Voor het verwijderen van: pigmentvlekken, oneffenheden, rode puntjes, wratten en fibromen (steelwratjes).Het principe van thermo-coagulatie maakt gebruik van trillingen met zeer hoge frequentie, die een warmte-effect veroorzaken. De bloedvaten worden middels een naald door het warmte-effect verschrompelt. Het handstuk is voorzien van een puntige verwisselbare elektrode, die net boven de te behandelen plek gehouden wordt. Er ontstaan kleine vonkjes tussen de elektrode en de te behandelen plek.

Cold & hot hammer
Het ultrasound apparaat werkt door middel van een ultrageluidfrequentie een hitte energie gaat op in het lichaam. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd; werkt de stofwisseling sneller; is er een betere doorstroming van het bloed en het lymfevocht; worden de dieper liggende cellen geactiveerd en wordt het afweersysteem verbeterd.

De duur van de medische gezichtverzorging
1uur 30 minuten, kosten € 75,00
Voor een optimaal resultaat
Maandelijkse verzorging

Online uw afspraak maken?