Lichaam detox behandeling

BIOCLEANSE DETOX VOETENBAD

Hoe werkt een detox voetenbad?

Je voeten zijn in het klein een perfecte weergave van je lichaam, denk bijvoorbeeld aan voetreflexologie. Dankzij de ongeveer 3000 poriën is het ideaal voor ontgifting. Gedurende 33 minuten kun je alleen of samen met iemand de detox ondergaan. Komt er dan echt vuil uit je voeten? Ja en nee, niet zoals je dat denkt, maar er is wel een reactie waardoor er zichtbaar wordt wat er zal worden ontgift.

Ontgiften van binnen uit

Het grote verschil bij Detox Voetenbad is dat je lichaam van binnenuit werkt aan herstel. Neem bijvoorbeeld eczeem, de oorzaak daarvan zit binnen in je lichaam. De behandeling is vaak extern, een zalf of creme. Maar daarmee is de oorzaak niet aangepakt.

Je lichaam kan ontzettend veel, het detox voetenbad geeft daar extra sturing in. Aandacht voor een specifieke klacht zodat je lijf gericht kan ontgiften.

Het water verkleurt

De kleur van het water maakt zichtbaar wat het lichaam zal ontgiften in de komende 48 tot 72 uur. De eerste 10 minuten begint het water oranje te kleuren, dit gebeurt altijd en bij iedereen. Dat komt door de kwaliteit van ons kraanwater. Na 20 minuten ziet het water er al heel anders uit, pas aan het eind van het voetenbad kan je zien wat er ontgift gaat worden.

Betekenis van de kleuren

Het beste effect Werk aan de oorzaak van het probleem, herstel je lichaam van binnen uit. Met de behandeling neem je een stap richting je eigen herstel. Een aanpassing in de leefstijl gedurende 72 uur na de behandeling geeft het beste resultaat. Vermijd ontstekingsbevorderende voeding zoals rood vlees, suiker en zuivel. Drink voldoende water en neem rust momenten.
Wanneer mag je geen detox voetenbad doen?
• tijdens zwangerschap of borstvoeding
• als je een pacemaker hebt
• als je een orgaantransplantatie hebt ondergaan
• als je epilepsie hebt
• of als je jonger dan 7 jaar bent

Waarom voel ik speldeprikken of lichte pijn tijdens de behandeling?
Het elektromagnetische veld dat de detox machine opwekt, wordt geabsorbeerd en benut door de organen en weefsels van het lichaam. Bio-elektrische blokkades worden opgeheven en dat kan gepaard gaan met lichamelijke sensaties.
Als dat gevoel onbehaaglijk wordt, kan worden overwogen om de sessie te stoppen en na twee tot drie dagen te hervatten. Door de behandeltijd bij iedere volgende sessie een stukje te verlengen is het mogelijk om na verloop van tijd een volledige behandeling zonder ongerief te voltooien. Het verdient aanbeveling om tijdens de behandeling water te drinken.

Waarom ben ik moe na de behandeling?
De cyclus van activiteit en rust is bij ieder mens verschillend. Hoewel die cyclus doorgaans bij de meesten van ons hetzelfde patroon volgt, kunnen er variaties optreden. Daarom kan in sommige gevallen de bio-elektrische stimulering een gevoel van vermoeidheid opleveren door het vrijkomen en wijzigen van bepaalde energieën. Bij anderen kan juist extra energie en alertheid het gevoel geven dat “de batterij wordt opgeladen” Gewoonlijk vindt regeneratie van het lichaam plaats tijdens de slaap. Indien vermoeidheid optreedt na een behandeling, verdient het aanbeveling om het voetenbad in de middag- of avonduren te gebruiken, zodat het lichaam erna voldoende rust kan krijgen. Indien de behandeling daarentegen extra energie geeft, is het aan te raden om de sessie ’s morgens te doen.

LET OP: Het Detox voetenbad is geen vervanging voor een medische behandeling. Bij (bestaande) ernstige klachten adviseren wij u altijd eerst een arts te raadplegen.
NOOT: drink veel water! Dit mede om hoofdpijn te voorkomen. Minimaal 8 glazen per dag en het liefst over de hele dag verdeeld in slokken

Eerste consult : Gratis
Biocleanse detox voetenbad : 45 euro
(25 Minuten)

Openingstijden

  • Maandag 09:00 / 18:00
  • Dinsdag 09:00 / 18:00
  • Woensdag 09:00 / 18:00
  • Donderdag 09:00 / 21:00
  • Vrijdag 09:00 / 18:00
  • Zaterdag 11:00 / 18:00
  • Zondag Gesloten

Over Nesli Beauty

Nesli beauty bestaat nu al 5 jaar en heeft sinds vorig jaar een nieuwe tweede vestiging geopend aan het moskeeplein 1 B te Utrecht. Momenteel werk ik met een medewerkster en een oproep kracht. Mijn andere vestiging is gevestigd te Enschede. Mijn werkzaamheden is vooral gericht om de mens van buiten en van binnen goed te laten voelen en zeker goed uit te laten zien. Want wie mooi wil zijn kan zich ook mooi voelen. Dan ben je positief bezig met je zelf imago en ook met je leven. Want uiterlijk loont!

Contact

Adres 1 : Moskeeplein 1-B3531 BX Utrecht

Adres 2 : Schietbaanweg 1017521 DA Enschede

Tel. :  030-743 94 10

Mob. : 06-84454545

Email: info@neslibeauty.nl

Web: www.neslibeauty.nl

Online afspraak maken

Online uw afspraak maken?