Over ons

Over Nesli Beauty

Nesli beauty bestaat nu al 5 jaar en heeft sinds vorig jaar een nieuwe tweede vestiging geopend aan het moskeeplein 1-B te Utrecht. Momenteel werk ik met een medewerkster en een oproep kracht. Mijn andere vestiging is gevestigd te Enschede. Mijn werkzaamheden is vooral gericht om de mens van buiten en van binnen goed te laten voelen en zeker goed uit te laten zien. Want wie mooi wil zijn kan zich ook mooi voelen. Dan ben je positief bezig met je zelf imago en ook met je leven.

Want uiterlijk loont!

Wij hechten zeer grote waarde aan kwaliteit en eerlijkheid van onze diensten.

Naast de verschillende behandelingen zowel voor gezicht als voor lichaam ben ik ook actief om geestelijk vermogen van de mens ook te strelen. Immers lichaam kan niet zonder geest is enorm aan elkaar verbonden. Nesli beauty is een innovatief bedrijf dat kwaliteit, hygiƫne en klant tevredenheid voorop stelt en alles aan doet om u tevreden te stellen en een vertrouwend gevoel te geven.

Ik werk samen met mijn man op zelfde locatie hij is zelf fysiotherapeut en ik de schoonheid specialiste. Hiernaast heb ik een fulltime medewerkster en er lopen verschillende stagiaires van verschillende niveaus. Tevens zijn wij erkend als gekwalificeerd opleiding praktijk.

Door zetting vermogen en overtuiging krachten zijn mijn sterkste punten.

Wij staan voor u klaar als u daar behoefte aan hebt GELOOF MIJ iedereen heeft dit nodig.