Behandelingen

Onze Behandelingen

Gezichtsverzorging

De Deep Peel is een apparaat voor dieptereiniging die bij alle gezichtsbehandelingen kan worden toegepast. Het peeling effect is gebaseerd op trillingen..

Microneedling

De Dermapen maakt door middel van verschillende naaldjes, kleine verticale geultjes in de huid die aan de buitenkant niet echt zichtbaar zijn. De huid wordt op deze manier net genoeg ‘geopend’ om geactiveerd te worden.

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een veilige mechanische peeling die de dode huidcellen verwijdert met behulp van fijne kristallen en zo de huid direct gladder maakt. Met als resultaat een stralende huid.

Mesotherapie

Een massage met de electroden stimuleert de bloedsomloop en de stofwisseling van de huidcellen Hoogfrequente stroom wordt reeds vele jaren met succes toegepast voor cosmetische behandelingen van gelaat en lichaam.

Manicure & Medische pedicure

Lang niet alle manicure behandelingen zijn hetzelfde, maar ze zijn allen wel vergelijkbaar qua opbouw en invulling. Vaak zult u zien dat er twee verschillende manicures aangeboden worden

Hijama & Cupping

Cupping therapie is een geneeswijze met een rijke geschiedenis. Wereldwijd wordt de behandeling al meer al 5000 jaar gebruikt.

Lichaam detox behandeling

Je voeten zijn in het klein een perfecte weergave van je lichaam, denk bijvoorbeeld aan voetreflexologie. Dankzij de ongeveer 3000 poriën is het ideaal voor ontgifting.

Lichaamsmassage

De naam zegt het eigenlijk al. Alles is erop gericht om het lichaam tot ontspanning te brengen.

Permanent makeup

Met Permanente make-up ziet u er altijd verzorgd uit. Of u nu gaat sporten, moeite heeft met opmaken of dat u gewoonweg in de ochtend weinig tijd heeft.

Wimper extensions

Wimperextensions geven de ogen een prachtige uitstraling, zonder mascara, wimperverf of een wimperkruller te gebruiken.

Wenkbrauwen epileren en verven

Epileren met touw is een heel oude traditie uit Oosterse landen.

Nu skin galvanic

Nu skin galvanic

Contacteer ons nu